Darujte 2% Hájanke

Viete si ešte v dnešnom zložitom svete spomenúť na svoje detstvo? Magický čas, ktorý je pre každého z nás kľúčovým obdobím života. Čo a ako deti nadobudnú do 7 rokov života, predstavuje obrazne povedané korene života človeka – jedinečnej individuality.

Naše občianske združenie podporuje waldorfskú pedagogiku, ktorá umožňuje pochopiť a prakticky rozvíjať živé princípy vedomej výchovy od detstva po dospelosť.
Obraz dieťaťa, žijúceho v láske, v rešpekte k sebe, k druhým ľuďom, s dôverou a otvorenosťou k prírode a svetu je súčasťou našej motivácie. Takýto prístup je aktuálny a užitočný ako pre rodičov, tak pre pedagógov v 21. storočí.

Podporou z 2% pre waldorfskú škôlku pomôžete vytvárať živý ostrov spokojného detstva, ktorý už niekoľko rokov tvoríme. Naše skúsenosti šírime ďalej, a zdieľame ich s verejnosťou
z rôznych častí Slovenska.

Prirodzená výchova pre zdravý vývoj detí je našou prioritou.

Či už ako zamestnanec, fyzická osoba či podnikateľ , máte slobodnú vôľu rozhodnúť sa, či darujete a komu darujete svoje 2%. Jediné čo je potrebné je rozhodnúť sa a vyplniť v daňovom priznaní prijímateľa svojich 2%.
Vopred ďakujeme všetkým, ktorí sa rozhodnú prispieť 2% na Hájanku, alebo povedali aj iným, že nám môžu prispieť.

HÁJANKA ZÍSKAVA 2% DARY PROSTREDNÍCTVOM SUBJEKTU

KLUBU DETÍ JABLONKA
Právna forma: občianske združenie

IČO: 42181135